Branche: Fresh Produce - D-Quality Survey

D-Quality Survey

D-Quality Survey

Het keuren van verse groenten en fruit

De medewerkers van D-Quality Survey laten dagelijks tientallen soorten fruit en groenten door hun handen gaan. Op verzoek van klanten voert D-Quality Survey, een onafhankelijk kwaliteitscontrolebureau, inspecties uit op verse groenten en fruit. De controleurs werken daarvoor met QCNEXXT.

Kwaliteitsrapporten

Wanneer de lading fruit en groente geleverd is bij D-Quality Survey, of op locatie, gaan de kwaliteitscontroleurs voorzien van iPads aan de slag. In de keur app staan verschillende templates klaar, waardoor keurmeesters gemakkelijk en snel aan de slag kunnen. D-Quality Survey kan het template per product specificeren. Dit levert nauwkeurige en gedetailleerde kwaliteitsrapporten op!

Met behulp van de iPads kunnen de kwaliteitsmedewerkers kwaliteitsinformatie invoeren, foto’s toevoegen aan inspecties en vervolgens het rapport opstellen. Deze rapporten worden opgemaakt in de huisstijl van D-Quality Survey en zijn met een paar klikken direct klaar om met de klant te delen.

De klanten en leveranciers van D-Quality Survey hebben toegang tot hun eigen klanten portal. Hier kunnen zij hun inspecties raadplegen. Ook is de portal er in app vorm: ook als de klant/leverancier onderweg is, kan hij of zij snel even de rapporten controleren.

Alles onder één dak

De app is onderdeel van een maatwerk webportal, ook wel document management systeem (DMS) genoemd. De app en webportal zijn gelijktijdig ontwikkeld en vullen elkaar perfect aan. Zo kan D-Quality Survey niet alleen kwaliteitsrapportages genereren of inzien, maar ook de financiële zaken, de planning en eventuele claims afhandelen.

Alles onder één digitaal dak!

Zin gekregen in een demo?

Hebben we je nieuwsgierigheid al geprikkeld? Vraag een demo bij ons aan!
We komen graag langs om het QCNEXXT systeem te laten zien.

Vraag een demo aan