IT branche: 2makeITwork - QCNEXXT

2makeITwork

2makeITwork

HOE 2MAKEITWORK QCNEXXT INZET

QCNEXXT kan heel breed ingezet worden. Hoewel het product is geboren in de AGF industrie, wordt het inmiddels ook ingezet voor het inspecteren van geïmporteerde oldtimers, motoren en boten. Een hele andere tak van sport, maar beide zijn producten die geïnspecteerd worden. QCNEXXT kan ook ingezet worden voor het inspecteren van diensten. Deze case laat zien hoe 2makeITwork het QMS & de inspectie app inzet!

Stap 1: de template

2makeITwork levert onder andere hardware aan klanten. Dit kan variëren van printers tot laptops en van servers tot iPads. Alles wat de klant wil! Vervolgens stellen de medewerkers op de IT-afdeling de hardware in zodat het helemaal klaar is voor gebruik op kantoor bij de klant. Elke installatie heeft een vast stappenplan en bij sommige stappen dienen er ook gegevens genoteerd te worden zoals serienummers of licentiecodes. Een template kan bij deze ingezet worden als een checklist in combinatie met invulvelden. Het gebruik van QCNEXXT op deze wijze zorgt bij 2makeITwork voor gestroomlijnde processen en een volledige documentatie.

Stap 2: de installatie

De technische medewerker voert de installatie uit aan de hand van de checklist. Hiermee zorgt hij ervoor dat geen enkele stap vergeten wordt en vult hij benodigde nummers of codes in in de invulvelden.

Stap 3: de controle

Na het invullen en afronden van de checklist wordt er een seintje gegeven aan 1 van zijn collega's. Deze krijgen de lijst in de mail en kunnen een dubbele check uitvoeren op de installatie. Na deze check gaat er een seintje naar de maatwerk back-office van 2makeITwork: het product is klaar om geleverd te worden!

Stap 4: de levering

Bij levering kan de klant in de inspectie app digitaal zijn krabbel zetten voor ontvangst en akkoord. Daarna wordt er een seintje gegeven aan de financiële afhandeling zodat een conceptfactuur opgesteld kan worden!

QCNEXXT zorgt op deze manier voor een prettig gestroomlijnd proces, vanaf ontvangst van het product bij 2makeITwork tot aan de aflevering bij de klant. Een heerlijke ronde cirkel!

Zin gekregen in een demo?

Hebben we je nieuwsgierigheid al geprikkeld? Vraag een demo bij ons aan!
We komen graag langs om het QCNEXXT systeem te laten zien.

Vraag een demo aan